Vi förstärker teamet!

Vi är glada att meddela att Mikko Sivonen har anslutit sig till Fonditas team. Mikko förstärker Fonditas front office team och kommer att jobba med kundrelationer och försäljning. Mikko är ekonomie magister från Svenska Handelshögskolan i Helsingfors.  Han har en gedigen bakgrund inom den finansiella tjänstesektorn och bred erfarenhet från olika roller inom kundrelationer och försäljning. Han kommer senast från Hilti där han arbetade som kundansvarig.

”Jag är väldigt glad och nöjd för att få bli en del av Fonditas team! Jag ser framemot att få samarbeta med mina nya, väldigt sakkunniga kollegor för att betjäna Fonditas nuvarande samt nya kunder på bästa möjliga sätt. Jag är säker på att min bakgrund samt lång erfarenhet inom kapitalförvaltning förstärker teamet på ett passligt sätt.” kommenterar Mikko

”Mikko har lång erfarenhet från finanssektorn där han jobbat i olika roller inom kundrelationer och försäljning. Jag ser mycket fram emot att jobba med honom och är övertygad om att han kommer att passa väl in och förstärka vårt team.” kommenterar Fredrik von Knorring, vice VD

Den här sidan uppdaterades senast 

Web design: Wikström Media
Fondita online Fondita
online